Kraamzorg Nijkerk

Ben je zwanger en woon je in de gemeente Nijkerk, dan ben je bij ons aan het goede adres voor kraamzorg. Hoewel ons hoofdkantoor in Bunschoten is, verlenen wij heel veel kraamzorg in Nijkerk. Dat komt omdat het niet alleen heel dichtbij Bunschoten ligt, maar ook omdat wij nauw contact hebben met de verloskundigen uit Nijkerk.

Meander ziekenhuizen
Met uw verloskundige kunt u bepalen waar u wilt bevallen; thuis of in het ziekenhuis. Kiest u voor een poliklinische bevalling in Meander ziekenhuizen, dan vindt deze plaats op locatie Amersfoort, Maatweg 3, Amersfoort.  Wij zijn als kraamcentrum verbonden met Meander ziekenhuizen, dit houdt in dat als u onze kraamzorg kiest dat de kraamverzorgende meegaat met de bevalling in het ziekenhuis. Dezelfde kraamverzorgende gaat ook met je mee naar huis en verzorgd ook je kraamtijd. 
Telefoon: 033-8505050

Kraamzorg zoals kraamzorg bedoeld is.

Wij leveren kraamzorg gewoon zoals wij vinden dat het hoort. Wij willen je graag een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bezorgen,. Wij weten als geen ander dat elke zwangerschap en geboorte uniek is. Daarom zal onze kraamverzorgende haar zorg altijd in overleg afstemmen op jouw wensen en verwachtingen. Wij doen ook ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorgende ziet. Onze kraamverzorgende zorgt voor rust en regelmaat, zodat jij goed kunt herstellen van je bevalling en optimaal kunt genieten van je kindje en kraamtijd. Na de kraamperiode sta je zelfstandig en zelfverzekerd in je nieuwe gezinssituatie.

 

Wat ons Kraamcentrum uniek maakt:

  • Wij doen het huishouden voor het hele gezin.
  • Wij koken zelfs voor jou gezin.
  • Je krijg een telefonische intake of een intake bij jou thuis.
  • Je kunt ons 24 uur per dag per mail of telefonisch bereiken voor al je vragen
  • Je kunt gratis bed verhogers en andere spullen bestellen
  • Je kunt een borstvoedingsbijeenkomst volgen
  • De kraamverzorgende kan al eerder aanwezig zijn, tijdens de ontsluitingsfase
  • De kraamverzorgende kan met je mee naar het ziekenhuis en jou daar ondersteunen met de bevalling
  • Als je ‘s avonds of  ‘s nachts na je ziekenhuisbevalling naar huis mag, kan de kraamverzorgende direct de zorg starten
  • Online en telefonisch aanmelden

Voor online aanmelden kun je op de link klikken. Wil je liever even iemand spreken? Dat kan. WIj staan tijdens kantooruren voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via 033-2986166.

 

ONLINE AANMELDEN

Aanmelden
Nieuws
Aanmelden voor de beste kraamzorg

WIl je je aanmelden voor de beste kraamzorg? Onbezorgd genieten? En een deskundige kraamhulp?

MELD JE DAN AAN!Lees meer..

Aanmelden voor de beste kraamzorg