Kraamzorg Ede

Ben je zwanger en woon je in Ede, dan ben je bij ons aan het goede adres voor kraamzorg. Hoewel ons hoofdkantoor in Bunschoten is, verlenen wij veel kraamzorg in Ede. Wij hebben kraamverzorgenden die woonachtig zijn in Ede. Daarnaast hebben wij nauw contact met de verloskundigen in Ede en uit de omgeving. 

Kraamzorg zoals kraamzorg bedoeld is.

Wij leveren kraamzorg gewoon zoals wij vinden dat het hoort. Wij willen je graag een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bezorgen,. Wij weten als geen ander dat elke zwangerschap en geboorte uniek is. Daarom zal onze kraamverzorgende haar zorg altijd in overleg afstemmen op jouw wensen en verwachtingen. Wij doen ook ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorgende ziet. Onze kraamverzorgende zorgt voor rust en regelmaat, zodat jij goed kunt herstellen van je bevalling en optimaal kunt genieten van je kindje en kraamtijd. Na de kraamperiode sta je zelfstandig en zelfverzekerd in je nieuwe gezinssituatie.

Wat ons Kraamcentrum uniek maakt:
  • 1 kraamverzorgende in je gezin
  • 24 uur bereikbaar
  • Indien gewenst koken wij voor jouw gezin.
  • De kraamverzorgende kan met je mee naar het Tergooi ziekenhuis, Meander ziekenhuis Amersfoort en Gelderse Vallei Ziekenhuis, om jou daar te ondersteunen met de bevalling.
  • Als je ‘s avonds of  ‘s nachts na je ziekenhuisbevalling naar huis mag, gaat de kraamverzorgende mee om je thuis de eerste uurtjes te helpen.

Wij doen er alles aan om je een onbezorgde en onvergetelijke kraamtijd te bezorgen zodat jij en je gezin heerlijk en zorgeloos kunnen genieten. Spreekt jou dit aan? En wil je je kraamzorg alvast reserveren? Meld je dan direct aan!

Direct aanmelden

Liever eerst persoonlijk contact? Bel ons en je krijgt antwoord op al je vragen.

Bel nu: 0332986166

Wil je gelijk kraamzorg geregeld hebben?

Woon je ons werkgebied? Schrijf je met behulp van dit formulier gelijk in voor kraamzorg en dan ben je verzekerd van kraamzorg!

Liever eerst nog persoonlijk contact?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Maak een belafspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

240