Vacatures kraamverzorgende

BEN JIJ BLIJ MET JE BAAN?

Kraamverzorgende bij Kraamcentrum. MOOI WERK!

Ben je kraamverzorgende en ben je op zoek naar een andere werkplek?

Kraamcentrum heeft ruimte voor nieuwe collega's.

Wij zijn Kraamcentrum. Een kraamzorg-organisatie met kantoor in Bunschoten. Maar ons werkgebied ligt in Midden Nederland. Dit betekent dat wij kraamzorg geven onder andere in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Soest, Baarn, Hoogland, Nijkerk, Hilversum, Barneveld en de dorpen daaromheen. Bij Kraamcentrum geven wij je persoonlijke aandacht en wij staan bekend om de goede (bij)scholing en begeleiding. Kraamcentrum staat voor continiuteit van zorg. Kraamcentrum werkt clientvolgend. Dit betekent dat het gezin zoveel mogelijk 1 kraamverzorgende ontvangt, en niet 3 verschillenden. Kraamcentrum heeft goed contact met de verloskundigen in de regio. Daarnaast werken wij volledig digitaal en krijg je van ons een eigen tablet waar je digitaal op werkt in het gezin. 

Vanwege grote groei in Amersfoort e.o., zijn wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden in de regio Amersfoort. 

Wij bieden

  • Een afwisselende baan in een team dat bestaat uit gediplomeerde en deskundige medewerkers met hart voor de zorg, waarbij je geen nummer bent maar persoonlijke aandacht krijgt in een toegankelijke sfeer.  
  • Vast contract waarin vele mogelijkheden zijn in uren. 
  •  Waardige salarisschaal 
  • Gezelligheid
  • Vetrouwd werkgeverschap

Kraamverzorgende 

Functie omschrijving

Als kraamverzorgende bereid je de thuisbevalling voor en assisteer je bij de bevalling. Je verzorgt de kraamvrouw, pasgeborene(n) en overige gezinsleden. Je geeft gezondheidsvoorlichting en opvoeding (GVO) aan de ouders en je houdt het zorgplan bij. Je signaleert, observeert en adviseerd. 

Ben jij onze kandidaat?

Neem contact met ons op, en vraag naar Maria Huygen. Je kunt je CV en sollicitatie ook mailen naar maria@kraamcentrum.nl

Gelijk Solliciteren?

Wil jij gelijk solliciteren? Vul dan hieronder alle gegevens in. Je kunt ook gelijk je CV uploaden. Dit is niet verplicht, je mag deze ook later aanleveren nadat wij contact met je hebben oppgenomen.

203