Kraamzorg met overtuiging

Kraamcentrum Bunschoten geeft kraamzorg met overtuiging. Wij verlenen uiteraard zorg aan iedereen maar onze achtergrond heeft een christelijke natuur. Is christelijke kraamzorg dan anders dan gewone kraamzorg? Qua professionaliteit natuurlijk niet. De kraamverzorgende heeft veel kennis op gebied van de zorg en is daarin ten volle opgeleid. Christelijke kraamzorg zit met name in de houding naar het leven, onderlinge liefde en de liefde naar het gezin. Het zit hem in de kleine dingen die de kraamverzorgende doet in het gezin. U kunt dan denken aan haar houding naar de andere gezinsleden, het weekje mee-opvoeden van de overige gezinsleden, bijbellezen en bidden met de overige gezinsleden als moeder rust. Ook kan zij vanuit bijbels perspectief steun en troost geven als moeder het moeilijk heeft in haar kraambed.

Kraamzorg zoals kraamzorg bedoeld is.

Wij leveren kraamzorg gewoon zoals wij vinden dat het hoort. Wij willen je graag een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bezorgen,. Wij weten als geen ander dat elke zwangerschap en geboorte uniek is. Daarom zal onze kraamverzorgende haar zorg altijd in overleg afstemmen op jouw wensen en verwachtingen. Wij doen ook ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorgende ziet. Onze kraamverzorgende zorgt voor rust en regelmaat, zodat jij goed kunt herstellen van je bevalling en optimaal kunt genieten van je kindje en kraamtijd. Na de kraamperiode sta je zelfstandig en zelfverzekerd in je nieuwe gezinssituatie.

 

 

Wat ons Kraamcentrum uniek maakt:
  • 1 kraamverzorgende in je gezin
  • 24 uur bereikbaar
  • Indien gewenst koken wij voor jouw gezin.
  • De kraamverzorgende kan met je mee naar het Tergooi ziekenhuis, Meander ziekenhuis Amersfoort en Gelderse Vallei Ziekenhuis, om jou daar te ondersteunen met de bevalling.
  • Als je ‘s avonds of  ‘s nachts na je ziekenhuisbevalling van je eerste kindje naar huis mag, gaat de kraamverzorgende mee om je thuis de eerste 3 uur te helpen.

Wij doen er alles aan om je een onbezorgde en onvergetelijke kraamtijd te bezorgen zodat jij en je gezin heerlijk en zorgeloos kunnen genieten. Spreekt jou dit aan? En wil je je kraamzorg alvast reserveren? Meld je dan direct aan!

Direct aanmelden

Liever eerst persoonlijk contact? Bel ons en je krijgt antwoord op al je vragen.

Bel nu: 0332986166

Aanmelden

Liever eerst nog persoonlijk contact?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Maak een belafspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

222