Verhuur

Borstkolven

 

Wil je borstvoeding geven, maar kan dat niet altijd door bijvoorbeeld je baan? Dan kun je bij Kraamcentrum kolven huren. We hebben twee modellen:

Symphony van Medela

De emotionele band en hechte relatie tussen moeder en baby tijdens de borstvoeding zijn heel bijzonder. Het is dan ook niet verwonderlijk dat moeders vaak aarzelen om een borstkolf te gaan gebruiken. Maar als rechtstreekse borstvoeding niet mogelijk is, of als je problemen ondervindt, kan het toch nuttig zijn om op een borstkolf over te gaan.

Medela heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek de Symphony ontwikkeld, een borstkolf die het natuurlijke zuiggedrag van je baby aan de borst imiteert en daardoor de melkstroom stimuleert. Dit betekent dat je, als je bij maximaal comfort vacuüm kolft, in minder tijd meer melk kunt afkolven.

U huurt deze kolf voor €2,50 per dag met een borg van €100,00. Daarnaast schaf je het opzetstuk aan. Deze kost van Medela €37,50.

 

Ardo

Met de nieuwe Carum zetten wij belangrijke[nbsp]maatstaven en bieden daarmee een professionele borstkolf, die aan de allerhoogste eisen van moeders en ziekenhuispersoneel voldoet. Bovendien verrast de nieuwe professionele borstkolf met nuttige en waardevolle functies.

Een overzicht van belangrijke eigenschappen:

  • Met een druk op[nbsp]de knop[nbsp]is volautomatisch afkolven mogelijk
  • Vacuüm en cyclus kunnen steeds individueel ingesteld worden– zowel in de stimulatiemodus als in de afkolfmodus.
  • Maximale veiligheid en hygiëne dankzij “Vacuum Seal”
  • “Sensitive programma” bij pijnlijke, ontstoken tepels
  • Bijzonder zachte en aangename overgang tussen de verschillende fases
  • Sterk bij het dubbel kolven dankzij “Dual Cylinder” dubbele cilinders
  • Afneembare en gemakkelijk te reinigen dubbele flessenhouder/diepvrieszakhouder
  • Volledig te desinfecteren
  • Groot kleurendisplay met makkelijk bedienbare menu’s

U huurt deze kolf voor €2,50 per dag met een borg van €100,00. Daarnaast schaf je het opzetstuk aan. Deze kost van Ardo €40,00.

 

Borstkolf huren? Vraag ernaar bij je kraamverzogende of neem contact op met het Kraamcentrum!

 

 

Interesse in een samenwerking?

Wil je meer weten of heb je nog vragen over onze organisatie? Maak een belafspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

207